Restaurant Chocolat – Breda

Met de bestaande apparatuur creëerden we een betere routing.

Projectgegevens

T.o. de Grote Kerk in Breda

Bij Chocolat hebben we de bestaande keuken aangepast, het kookeiland bleef staan en alle apparatuur is hergebruikt.

Nieuwe grotere werkbladen boven de bestaande koelwerkbanken zodat er meer ruimte ontstond. Aan de bereidingskant bij de steamer zorgt een handige spoelbak ervoor dat je in dezelfde ruimte snel iets af kunt spoelen of water kunt pakken. Bij de uitgifte maakten we een ruime uitgiftetafel die aan de zijde voor het bedienend personeel voorzien is van handige vakken. Boven de uitgiftetafel een etagere waarbij de zichtzijde deels dichtgemaakt is. Handig, omdat er niet zomaar iets af kan vallen èn een aantal spulletjes kunnen uit het zicht van de klant blijven.

Interessante informatie

Fastfood

Cafetaria | Foodtruck | Vis, oliebollen & noten

Scroll naar boven
Scroll naar top

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie