Storing

Heb je een storing? Bel 0164-673882.
Gebruikersfouten lossen we vaak telefonisch op. Als er toch iets kapot is, plannen we een bezoek van 1 van onze monteurs in.

 

Jaarlijks onderhoud, ook voor je verzekering

Jaarlijkse onderhoud houdt je apparatuur in goede conditie en helpt storingen voorkomen.
Het is onderdeel van het totale verzorgingsplaatje van je apparatuur. Nog een belangrijk voordeel:
de voorwaarden van je (brand) verzekeringspolis vragen meestal om een bewijs van jaarlijks onderhoud.

 

Dagelijks onderhoud  

De dagelijkse reiniging en verzorging van je apparatuur dragen ook bij aan een langere levensduur. Zoals bijvoorbeeld het schoonhouden van de afvoer van je ijsblokjesmachine. Frituurketels reinig je bij iedere filterbeurt met een papieren doek of je spoelt de wanden met schoon vet of olie. Afhankelijk van het gebruik kook je ze 1 of 2x per jaar uit met een ketelreiniger die de ketel goed schoonmaakt en niet beschadigd.

 

Denk ook aan het gebruik van de juiste middelen: vaatwassers leveren met de aanbevolen vaatwasmiddelen een beter wasresultaat en de juiste zeep houdt verstoppingen tegen. Bij inductie kunnen geschikte pannen de kracht van professionele inductie opnemen en is er geen sprake van oververhitting. En een Adieu bakplaat maak je snel en eenvoudig schoon met de originele Adieu cleaner.

 

NEN 3140 keuring voor horeca apparatuur

We zijn gecertificeerd om de NEN 3140 keuring aan je professionele keukenapparatuur uit te voeren zodat de apparatuur veilig gebruikt kan worden. Daarmee voorkom je ongelukken, boetes of problemen met de verzekering. 

 

Behouden van de CE-keur 

Tijdens onderhouds- & servicebezoeken zorgen we dat de CE-keur van de geleverde apparatuur behouden blijft door gebruik van originele onderdelen. Zodat je fabrieksgarantie gewaarborgd is. En zodat we zeker weten dat bij een update van een bepaald onderdeel alles goed blijft communiceren met bestaande onderdelen.

 

Gegevens bewaren

Wist je dat we bij service & onderhoud gebruik maken van de Simple-Simon digitale werkbon? Daarmee leggen we de werkzaamheden online vast en is de historie direct beschikbaar voor de monteur. Bezoek afgerond? Dan krijg je de werkbon per mail, zodat je ziet wat er uitgevoerd is.

 

Reinigen afzuigkanaal

Het reinigen van het afzuigkanaal valt ook onder onderhoud en staat vaak in de kleine lettertjes van je verzekeringsvoorwaarden.  Er mag een bepaalde dikte vuilaanslag aan de binnenkant van het kanaal zitten. Op de website van Gewoon Sgoon lees je waarom het reinigen van vetkanalen zo belangrijk is. Je kan rechtstreeks contact met hen opnemen voor een prijsopgaaf.

 

Veiligheidsinformatie chemie & handleidingen  

Op deze pagina vind je handleidingen en veiligheidsbladen.

 

 

Scroll naar boven

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie