Storingen

Heb je een storing? Bel 0164-673882 we zijn bereikbaar. Gebruikersfouten lossen we vaak telefonisch op. En als er toch een monteur aan te pas moet komen dan schakelen we onze ervaren vaste service-partner in. Zij werken met originele onderdelen en zijn up-to-date als het gaat om service aan al onze warme apparatuur. 

Waarom onderhoud bij ons? 

✓ Als je iets goed onderhoud, gaat het langer mee en voorkom je bepaalde storingen
✓ We gebruiken originele onderdelen zodat de Kiwa/Gastec-keuring en de CE-keur van je frituur behouden blijft

✓ Door onderhoud blijft het rendement van je HR of VR+  tenminste hoog 

✓ De voorwaarden die steeds vaker in de kleine lettertjes van je (brand) verzekering staan, zijn afgedekt

✓ We factureren alleen de werkelijk gemaakte kosten, je hoeft dus niet bang te zijn om jaren vast te zitten aan een duur contract.

We rekenen voor onderhoud en voor storingen op door de weekse dagen € 55,- ex BTW per uur, 1x voorrijkosten o.b.v. gereden kilometers/reistijd op de heenweg en we berekenen onderdelen als die vervangen moeten worden.  

Bij een dringende storing bel je 0164-673882 . Voor andere vragen zoals bijvoorbeeld het inplannen van onderhoud kun je buiten kantooruren het CONTACTFORMULIER invullen of een mailtje sturen naar info@vanvossenhoreca.nl of een berichtje sturen via Whatsapp .  Maar bel als het dringend is!

Scroll naar top

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie