Leo Polderman:  meer dan 25 jaar ervaring in horeca-apparatuur en dol op uitdagingen. En op voetbal. Geboren en opgeroeid in het Zeeuwse Oud-Vossemeer en lang geleden begonnen als servicemonteur voor horeca apparatuur. Je ziet hem op de oude foto rechtsboven met Mars van Vossen en Sjaak Lammers tijdens een plaatsing.  Leo is vanuit de service de verkoop ingerold en sleutelen blijft hij stiekum leuk vinden. De motivatie vanuit zijn monteurs periode is nog steeds zijn drijfveer:  helpen een probleem op te lossen.

 

Patricia van Haaren: als stagiaire bij Kirébé Verkoop in aanraking gekomen met de horeca. Daarna o.a. bij Van Vossen Kiremko, Perfecta Nederland en Moeleker gewerkt, van binnendienst medewerkster tot buitendienst verkoop. Altijd bij grootkeukenleveranciers in deze regio. Tot de kans kwam om samen met Leo zelf een bedrijf te starten in deze ontzettend leuke branche. Ze houdt van de afwisseling die een eigen bedrijf geeft en wordt vooral blij als ze haar kennis in kan zetten.

 

Beiden zijn dol op ontwerpen èn het bedenken van oplossingen. Ze zijn niet gauw gek te krijgen, eigenlijk kan alles, en zeker als het van roestvrijstaal mag zijn.

 

“We denken dat we onze groei te danken hebben aan onze manier van omgaan met klanten, persoonlijke service en een eerlijk advies. We kijken naar wat jij nodig hebt en niet of het voor ons een makkelijke oplossing is. We zijn ook ondernemers en beseffen dat we het goed moeten doen om onze naam hoog te houden,  anders komt er geen brood op de plank, zo simpel is het.

 

Dat is ook de reden dat we bijvoorbeeld na 17:00 uur – en in het weekend – zelf de telefoon opnemen. Een deel van de storingen lossen we direct telefonisch op en dat lukt niet als we pas de volgende dag een bericht van een antwoordservice krijgen. Onze klanten maken winst buiten kantooruren dus dan moeten wij ook op die momenten snel schakelen.

 

Daarnaast blijkt dat veel klanten het fijn vinden dat we regionaal werken en korte aanrijtijden hebben. Tijdens een bezoek krijg je vaak een beter beeld bij een vraag en zie je die belangrijke details. En je wil bij een probleem geen week op advies of op service wachten, ook dan is regionaal weer een groot voordeel.”

 

Dat jij probleemloos kunt bereiden, dàt is ons doel en onze ervaring omzetten in advies geeft ons energie!  Of het nu gaat om een complete inrichting,  een aanpassing van een bestaande situatie of vervanging van 1 apparaat: van ons krijg je altijd een eerlijk advies.

 

Maak gebruik van onze ervaring en neem contact op, het is vrijblijvend.  Je kunt bellen naar 0164-673882, een mailtje sturen naar info@vanvossenhoreca.nl of een berichtje sturen via WhatsApp.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, belangrijke informatie en onze acties? Schrijf je hier in op onze nieuwslijst.
We gaan je niet bellen en in iedere mail staat een link waarmee je jezelf af kunt melden.
Scroll naar boven

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie