Waterrijk Oesterdam – Tholen

Relaxen doe je in alle rust en luxe op het Oesterdam Resort in Tholen

Projectgegevens

Oesterdam 3, Tholen

Beneden in de keuken leverden we maar liefst 2 Qook! kookeilanden met daarin meerdere inductieplaten, een waterbadgrill en friteuse. In beide eilanden werd een Adieu ingebouwd. Als je goed kijkt zie je op de foto’s de hoge waterkraan die het vullen van de pannen makkelijk maakt. Onderin zijn de eilanden voorzien van koelwerkbanken en veel bergruimte.

De diverse maatwerk werktafels rondom de eilanden maken de keuken compleet. Met ingebouwde afvallades, ladenblokken, een uitschuiflade voor een vacumeermachine en uitsparingen onderin voor koelwerkbanken. In het bovenblad van 1 van de tafels is een flessenbak ingebouwd zodat sausflessen hun vaste plekje hebben.

In de spoelkeuken zorgt de gecombineerde aanvoer- en debrasseertafel voor een snelle verwerking van de vuile vaat die door de grote Hobart vlot schoongewassen wordt. Wil je ook een ideale keuken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interessante informatie

Scroll naar top

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie