Waterrijk Oesterdam – Tholen

2 Mooie Qook! kookeilanden op het nog mooiere Oesterdam Resort in Tholen

Projectgegevens

Oesterdam 3, Tholen

Beneden in de keuken zijn de 2 Qook! kookeilanden het hart van de keuken. In de eilanden zijn meerdere inductieplaten, een waterbadgrill en friteuse ingebouwd. En in beide eilanden werd een Adieu ingebouwd: deze alleskunner zorgt voor efficiënt werken op nog geen vierkante meter. Vlees & vis bak je bijvoorbeeld zonder smaakoverdracht, op dezelfde plaat.

Als je goed kijkt zie je op de foto’s de hoge waterkraan die het vullen van de pannen makkelijk maakt. Onderin zijn de eilanden voorzien van koelwerkbanken en veel bergruimte.

De maatwerk tafels rondom de eilanden maken de keuken compleet:
– ingebouwde afvallades
– ladenblokken om klein gereedschap bij de hand te hebben
– een uitschuiflade zorgt dat de vacumeermachine binnen handbereik is
– onderin de tafels uitsparingen voor koelwerkbanken.

In het bovenblad van 1 van de tafels is een flessenbak ingebouwd zodat sausflessen hun vaste plekje hebben.

In de spoelkeuken zorgt de gecombineerde aanvoer- en debrasseertafel voor een snelle verwerking van de vuile vaat die door de grote Hobart vlot schoongewassen wordt.

Wil je meer weten over jouw ideale keuken? Neem vrijblijvend contact op: bel 0164-673882 , stuur een mail naar info@vanvossenhoreca.nl of stuur een berichtje via Whatsapp .

We helpen je graag verder.


Interessante informatie

Scroll naar boven

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie