Jouw ideale oven die vind je in het assortiment van Unox: heteluchtovens, bake-off ovens, combisteamersen high-speed ovens.

"highspeed schoonmaken"

Heteluchtovens, met of zonder vocht
Vanaf compact & krachtig model Anna – de ideale oven waar altijd een plekje voor is – tot en met luxe convectie ovens. Leer de andere modellen kennen uit de heteluchtoven-serie.
✓ Met roosters 1/1 GN of 600×400 mm
✓ Met vocht, of zonder vocht


Steamers die met je meedenken
De zekerheid van maximaal resultaat, elke keer weer met de steamers uit de ChefTop Mind.Maps Plus serie.
Grillen, bruinen, frituren, bakken, roken, regeneren, roosteren, stoven, sous-vide, koken in potten…
De steamer denkt met je mee en je kan hem zelfs ‘s nachts laten koken.

Met het Plus digitale bedieningspaneel kun je handmatig bedienen of gebruik maken van de geautomatiseerde kook- en bakprocessen. Het apparaat registreert veranderingen in vochtigheid & temperatuur en past het kookproces daar op aan: de baktijd, de hoeveelheid stroom en de hoeveelheid stoom worden continue opnieuw afgesteld om zo het beste resultaat te bereiken.


High speed ovens
Speed.Pro
Een convectie oven en speedoven in één apparaat: de baking speed oven. Klein vloeroppervlak, maximale winst. Zeer geschikt voor banketproducten.
Als oven bruikbaar met 3 roosters van 460×330 mm. Als speedoven bruikbaar met 1 Speedplate. Verkrijgbaar in 230V of 400V uitvoering.

Speed-X
Combisteamer en high-speed oven in 1. Combineer snelheid met kwaliteit. Uniek: een high-speed oven met reinigingsprogramma en daardoor perfect voor het snel bereiden van alle soorten voedsel.
Als steamer bruikbaar met 5 roosters 2/3 GN en als Speedoven bruikbaar met 1 Speedplate.
Lees hier verder: Unox SPEED-X oven


Wil je meer weten? Bel 0164-673882 , stuur een mailtje naar info@vanvossenhoreca.nl of een berichtje via Whatsapp.  

Interessante informatie

Fastfood

Cafetaria | Foodtruck | Vis, oliebollen & noten

Scroll naar boven
Scroll naar top

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie