Broer en zus bundelen hun krachten, de één met ervaring met vlees en de horeca, de ander met ervaring in de horeca en met een passie voor verse friet. Na een flinke verbouwing werd Cafe de Elsakker omgetoverd tot een modern restaurant. Het verse vlees uit eigen slagerij wordt bereid in de keuken die het verdient:
– een Qook! kookeiland met onder andere een Adieu bakplaat en gaspitten – een Qook! werk/uitgiftemeubel in hoekopstelling voorzien van bain-marie & verwarmde etagère aan de uitgiftezijde – een Kiremko HR bakwand inclusief transferketel om heel veel friet tegelijk voor te bakken
Onderin zijn de Qook! meubelen voorzien van koelwerkbanken, warmhoudlade en vriezer. De etagère boven de uitgifte creëert extra afzetruimte en het verwarmde deel houdt gerechten op temperatuur.
Een complete keuken waar met plezier gewerkt wordt!
Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie