Verbouwing in Goes

 

Eeterij Speelerij De Vierlinden 

Goes, januari 2023

 

De ondernemers wisten wat ze wilden, wij mochten de puntjes op de i zetten. Samen met de tekenaar op een groot scherm ontdekken wat het resultaat van kleine aanpassingen was, zo begon de keuken te leven.  Door gebruik van Augmented Reality konden ze de nieuwe keuken binnenstappen en de opstelling nog beter bekijken en beoordelen.

Terwijl in Goes de oude keuken gesloopt werd

en de ruimte een nieuwe indeling kreeg, 

startte in Woerden de productie van het Qook! kookeiland:

 

Dankzij de fijne samenwerking met locale partijen verliep de verbouwing precies volgens de strakke planning. Alles onder enthousiast toeziend oog van de hard meewerkende familie Verlinde:

 

Het resultaat mag er zijn, een schitterende keuken in een grondig verbouwde ruimte. Alle ingrediënten om efficiënt en met plezier te werken zijn aanwezig:

Eeterij Speelerij de Vierlinden in Goes

 

Wil je jouw ideale keuken ook tot leven laten komen? Neem contact op: bel 0164-673882 of stuur een mailtje naar info@vanvossenhoreca.nl . Een berichtje via Whatsapp kan ook.

 

Maak gebruik van onze ervaring,

we helpen je graag verder.

 

 

Scroll naar boven
Scroll naar top

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie