Slimme Pannen

Bij inductie werken de kookplaat en je pan samen. Daarom zijn de juiste, slimme pannen zo belangrijk.

Bij koken op inductie wordt je pan anders verwarmd dan bij koken op gas. De spoelen van een inductieplaat wekken een wisselend magnetisch veld op en de pan krijgt daardoor wervelstromen in de bodem. Die wervelstromen zorgen voor de energie, oftewel warmte. De energie (warmte) gaat rechtstreeks de bodem van je pan in en daarom is inductie energiezuinig. Een professionele inductie levert meer wervelstromen en de samenstelling van je pan bepaalt de mogelijkheid om al die energie (warmte) op te nemen. 

We hebben professionele ‘slimme’ inductiepannen in ons assortiment waarmee je meer rendement uit inductie haalt. Die een bodem hebben die wel alle beschikbare warmte opneemt zodat 10 liter water nog sneller kookt. Natuurlijk werken gewone inductiepannen soms ook op een professionele plaat maar ze zijn meestal niet geschikt om de enorme hoeveelheid energie op te nemen. Ze halen niet het werkelijke vermogen van je inductie naar boven. En het is toch zonde om te investeren in inductie en er niet het maximale uit te halen? 

Wil je meer informatie?
Je kunt ons bellen op 0164-673882 , een mailtje sturen naar info@vanvossenhoreca.nl of een berichtje sturen via Whatsapp .

Scroll naar top

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie