Mosselrestaurant De Oude Haven – Philippine

Bij Mosselrestaurant de Oude Haven worden de frietjes gebakken in een schitterende Perfecta met transferketel. Alle zwarte delen zijn niet zomaar zwart maar zijn voorzien van een 3D carbon print.

Projectgegevens

Waterstraat, Philippine
Deze Perfecta bakwand model Perfectime heeft een transferketel waarmee snel, zuinig en zonder pijnlijke polsen heel veel friet voorgebakken kan worden. Het transfersysteem zorgt ervoor dat de voorgebakken friet automatisch uit het vet omhoog komt. Je stelt vooraf zelf in hoe lang de friet moet uitlekken. Na het uitlekken stort je moeiteloos de friet op de vergaarbak. Zonder kracht te zetten, zonder pijnlijke onderarmen.

Bakcapaciteit gecombineerd met gemak en ook nog eens een bijzonder zuinige vetinhoud!

Interessante informatie

Scroll naar top

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Meer informatie