Perfecta

Perfecta 1

De kracht van een Perfecta frituurbakwand zit hem in het hoge aantal kiloWatts afbakvermogen in combinatie met een economisch ‘kleine’ vet- of olie-inhoud. Dit resulteert in een ongelofelijk krachtige ketel in een friteuse die economisch omspringt met verbruik. En dat merkt u direct in uw portemonnee.

Model Perfectime

Perfectime fotoMet de Perfectime haalt u een echte winnaar in huis. U wacht niet meer op de bakwand maar de bakwand wacht op u! Met zijn gestroomlijnde golvende vormen won de Perfectime de Nederlandse Innovatieprijs! Het toestel is door de honderdtal zettingen en zijn plaatwerk oerdegelijk. Elke naad zit onder een bolling. Hierdoor hoopt zich geen vet of olie mee op binnen in uw toestel. De Perfectime wordt veelal verkocht in de zwaardere vermogensklassen met 33 of 38 kiloWatt vermogen per ketel.De opwarmcapaciteit raakt de ultieme grens van 2 kiloWatt per liter inhoud.Gewoonweg indrukwekkend.

Model Retro
Authentieke kracht met hedendaags design.
Toen Perfecta 70 jaar bestond vierde ze dat onder andere met een nieuw model. Met de introductie van de Retro combineert Perfecta de in 70 jaar opgebouwde kennis van het bakken met een hedendaags design. Zeer opvallende vormgeving met een knipoog naar het Perfecta buikmodel zoals deze in 1972 gebouwd werd. Bakken met de gemakken van nu in een frituurinstallatie met de uitstraling van toen. Vaak afgebeeld in rood maar de Retro is in alle RAL-kleuren verkrijgbaar!

Retro2

 

Model Concorde

ConcordeFrituuroven die uitermate geschikt is voor de fastfood-zaak die met vierkante ketels en manden wil werken.Vanzelfsprekend is de Concorde ook uit te rusten met ronde of rechthoekige ketels. Hij is uitermate gebruiksvriendelijk en eenvoudig schoon te maken.

 

 

Meer informatie? Bel ons of lees alvast de Perfecta folder