Gas of elektrisch?

Gas of elektrisch?

Ook in de horeca een steeds hotter item: blijven we op gas koken/bakken/frituren of schakelen we alvast over naar een elektrische variant? In menig professionele keuken is de switch naar elektrisch gemaakt, de vraag naar inductie is al jaren groeiend. Dit in tegenstelling tot het frituren in cafetaria’s: hier was gas zo’n beetje standaard. Weliswaar bijna altijd door middel van een superzuinige HR-frituur maar toch op gas.

Wat adviseren wij onze klanten die nu overwegen een nieuwe frituur aan te schaffen? Daar is geen standaard antwoord op te geven, ook deze keuze is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Wij zijn er klaar voor, electrisch friet (voor) bakken! Praat er eens over met ons, als u een nieuwe frituur wilt aanschaffen, gas of elektrisch.